Een S.T.O.E.R.E offerte aanvragen?

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Altijd. Zo kunnen we elkaar de hand schudden en alvast een kijkje nemen op de potentiële bouwlocatie. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en maken een adequaat plan van aanpak. Hierna volgt ons eerste voorstel. Dat nemen we tot in de puntjes met je door. Eventuele wijzigingen nemen we in overleg mee. Dan volgt ons concrete voorstel, dat voor jou geen verrassingen bevat. Allemaal vrijblijvend. Zodra je akkoord gaat, maken wij een glasheldere bouwtekening met daarin alle besproken wensen en fijne details. Dat verzekert een succesvolle opdracht. Met minder nemen we geen genoegen.

Ons werkgebied is Hoorn en omstreken. Daarnaast doen wij veel klussen in Amsterdam. Doorgaans reizen we niet veel verder dan dat. Maar alles is altijd bespreekbaar.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Plaats *
Type werk *
Bericht *
Afbeeldingen en/of documenten
Maximale bestandsgrootte: 15 MB
Toegestane bestandstypen: .jpg, .png, .pdf

Bakkie doen?

Wat hebben topklussers en geweldige opdrachtgevers gemeen? Liefde voor een bakkie. Dat wekt namelijk goede ideeën op. We horen graag wat jouw mooie ideeën, benodigdheden en wensen zijn. Maak eens een praatje met ons. Dan kijken we vanaf daar verder.