We doen bijna alles. En wat we niet doen, regelen we

Ons vaste team is opgebouwd uit timmerlieden, (ver)bouwers en ontwerpers met een boel kennis en kunde. We werken waar nodig samen met vertrouwde, specialistische zzp’ers. Dankzij onze brede ervaring beschikken we over een breed netwerk. Dat is onbetaalbaar. En daar laten we jou graag van profiteren.

Ontwerp

Elke klus staat of valt met een goed ontwerp. Daarom heeft S.T.O.E.R. een eigen ontwerper in huis. En mogen we onszelf expert noemen in het optimaal benutten van ruimtes. Hoe beperkter die zijn, hoe meer je onze creativiteit en kunde benut. Wij zijn regelmatig in het centrum van Amsterdam te vinden, waar de appartementen klein zijn en de wensen groot. Vinden we alleen maar leuk. Als je wilt maken we een bouwtekening voor jouw grachtenpand, herenhuis, boerderij, voorgevel, aanbouw, keuken of badkamer. Daarnaast verzorgen we de functionele (her)indeling van vrijwel elk soort ruimte. We halen alles uit de kast (die maken we ook). Dat doen we met plezier, en bovendien goed. Helemaal zoals jij het wilt.

Renoveren en restaureren

S.T.O.E.R. gaat elke renovatie-uitdaging aan. Al heel wat jaartjes. Of het nu gaat om een onderhoudsklusje of een totaalrenovatie: ons luisterend oor en oog voor detail verzekeren jouw voldoening. We regelen het gehele renovatieproces van start tot eind, zodat jij aan één contactpersoon (wij, dus) voldoende hebt.

Naast renovatie verzorgen we ook restauratie, bijvoorbeeld van gootlijsten, windveren of gevelmakelaars. En wij weten: restauratieprojecten zijn passieprojecten. Je wilt iets opknappen zonder de identiteit ervan te verliezen. Dat snappen wij als geen ander. Jouw wensen vormen dan ook ons uitgangspunt.

Bouwen en verbouwen

Verbouwen. Aanbouwen. Uitbouwen. Het kan allemaal. Belangrijkste is dat het goed gebeurt. Onze kwaliteiten en passie komen hierin het best tot hun recht. Ons timmertalent, bijvoorbeeld: zo bouwen wij prefab-houtskeletten op onze eigen bouwplaats om de bouwtijd te versnellen. Daarnaast voeren we kleinere klussen, zoals de aanbouw van een nieuwe badkamer, met evenveel passie uit als grootschalige projecten.

Kies voor ons ‘sleutel-klaar’-pakket en wij verzorgen jouw volledige bouwproject. Van het eerste showroombezoek tot het indraaien van de laatste ledlamp.

Wij onderscheiden ons met nauw contact en korte lijntjes. Met overal een mouw aan passen. Met denken in oplossingen, en nooit in problemen. En als we iets niet direct zelf kunnen, dan kennen we wel iemand. Zo ontzorgen we jou en behouden wij het overzicht. Dat is namelijk het geheime recept voor het leveren van kwaliteit van de bovenste plank.

Een S.T.O.E.R.E offerte aanvragen?

Lees hier hoe dat werkt

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Altijd. Zo kunnen we elkaar de hand schudden en alvast een kijkje nemen op de potentiële bouwlocatie. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en maken een adequaat plan van…