Groot is
goed en klein
is fijn

Wij geloven in het mantra ‘Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’. Dat wil zeggen dat we elke opdracht vol passie uitvoeren. Groot en klein. Het renoveren van een krap, onhandig bijkeukentje geeft ons evenveel voldoening als het ontwerpen en realiseren van een groot wellnesshotel in een Belgisch, achttiende-eeuws officiersgebouw (om maar een voorbeeld te noemen). Daarnaast zijn wij trots op onze terugkerende opdrachtgevers, die na vele jaren nog steeds op ons bouwen. Want dat is eer van ons werk.

Aandachtspunten? Nou, we zeggen niet graag ‘nee’. Maar dat is omdat we weten dat (bijna) alles kan. En het uiteindelijk altijd lukt.

Adri

Begon in 1978 als timmerman. Startte in 2005 een aannemersbedrijf. Weet nu zo’n beetje alles over alles wat daarbij komt kijken. Vader van Kai. Voordeel daarvan: leren nog altijd veel van elkaar. Keerzijde: werk is ook thuis vrijwel altijd gespreksonderwerp #1.

Marco

Timmerman sinds 1988. Heleboel ervaring met renovaties, verbouwingen en nieuwbouw. Sinds 1998 actief als aannemer. Jarenlang samengewerkt met Adri. Een hele hoop kennis en relevante kennissen. Inmiddels een S.T.O.E.R.E man.

Kai

(Interieur)ontwerper sinds 2008. Twee jaar later zelfstandig aan de slag aan de Prinsengracht in Amsterdam. Maakte onder meer ontwerpen voor Huizenjacht op SBS6. Inmiddels specialist en allround bouwdeskundige. Doet werkvoorbereiding en maakt hersenkrakende calculaties.